"

"

CHIT-CHAT
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS FCBOOK TWITTER ASK.FM NEWER OLDER +FOLLOW
Pupel Liyana Mega Giveaway
Friday, 3 February 2012 - Permalink - 6 Comments
Assalamualaikum and Hye and Selamat Sejahtera,

Toink toink boink boink , tadi BELOGWALKING kejap . tiba tiba , langkah ku terhenti~ -DAH MULA BALIK DAH- . berbalik kepada ENTRI diatas . kalau korang nak tau lebih lanjut dan terperinci tambah teliti .  korang boleh tekan SINI DONG ! ok ok ok , NAK TAU ADIAH DIA APE ?!  NAK TAU TAK ?! BANYAK TAU TAK !!  TAU TAKK !! -tak tau- -,-' . hadiah dia . kejap-kejap , aku nak letak banner dulu =) 

Syarat-Syarat Menyertai Pupel Liyana Mega Giveaway ialah:

1. Buat satu entri di blog anda mengenai Mega Giveaway ini dengan tajuk "Pupel Liyana Mega Giveaway",pastikan ada banner "Pupel Liyana Mega Giveaway " didalam entri tersebut dan dilinkkan ke entri ini.
2. Pastikan anda merupakan follower Pupel Liyana Official Blog & Like Pupel Liyana Blogspot Page.
3. Wajib Like, Follow dan letakkan senarai penaja berikut di dalam entri GA anda: (Jujur tau, pupel boleh tau awak klik tak kat pautan yang pupel bagi tu:))
4.  Tag kawan-kawan ramai-ramai dan ajak mereka join sekali. :)
5. Letakkan url entri anda di ruangan komen entri Pupel Liyana Mega Giveaway sahaja!! Komen yang mengandungi url anda tidak akan dipaparkan selagi pupel belum baca so mintak jangan drop komen berkali-kali bagi mengelakkan pengulangan url dalam senarai peserta dan tolong jangan komen di entri lain.
6. Kalau rajin, letak banner GA ini disidebar blog anda dan linkkan ke entri ini.(Tiada paksaan)

FATIN TAG :

Assalamualaikum and Bye and Selamat Sejahtera ,